Продължаваме промяната има куп различия в чували с ГЕРБ -

...
Продължаваме промяната има куп различия в чували с ГЕРБ -
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Имаме куп различия в чували с ГЕРБ

" Продължаваме промяната " има " куп разлики в чували " с ГЕРБ - чували с хартиени бюлетини, с заеми от Българската банка за развиване, чували с автомагистрали и язовири.

Това съобщи пред bTV Даниел Лорер, народен представител от обединението на Кирил Петков и Асен Василев.

Той акцентира, че у втората политическа мощ липсва доверие към първата, както поради тежката история на ГЕРБ, по този начин и поради заради разнопосочното говорене на водача Бойко Борисов, който " споделя заран едно вечер друго " като Нострадамус, чиито думи всеки може да пояснява друго.

Лорер сподели, че не чака ГЕРБ да успее да сформира държавно управление с първия мандат, тъй като не може да се коалира с естествените си сътрудници Движение за права и свободи и " Възраждане ", с които дружно смъкнаха от власт постоянния кабинет на " Продължаваме промяната ".

Бившият министър на нововъведенията и растежа добави, че неговата партия е подготвена да опита да сформира кабинет с втория мандат въз основата на ясна стратегия без да я съгласува с ГЕРБ и без да търси тяхната поддръжка.

" Докато ние се занимаваме с тълкования какво е споделил Пророкът, служебното държавно управление се занимава с реституция на предходното ръководство - на хора от предишното и на механизмите, които искахме да премахнем ", акцентира той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР