Продължаваме промяната и Демократична България вече са в негласна коалиция

...
Продължаваме промяната и Демократична България вече са в негласна коалиция
Коментари Харесай

БЕЗ КАБИНЕТ, НО С КМЕТ: Кирил Петков ухажва районните шефове на ДБ

Продължаваме смяната и Демократична България към този момент са в негласна коалиция за локалните избори следващата година, а първото доказателство, че совалките за общи кандидатури за вота през 2023 година пристигна от... регион " Слатина ". Бившият министър председател Кирил Петков и локалният началник от Демократична България Георги Илиев се видяха на работна среща, за която се похвали Илиев - апетитен за един от любимците за номинация за градоначалник на столицата от градската десница. 

" Въпреки че с Кирил Петков се познаваме от дълго време, през днешния ден за първи път имах опция да съм му хазаин в регион „ Слатина “. Действително към този момент настъпи моментът, в който би трябвало да стартира да се води диалог за бъдещото ръководство на София. С Кирил споделяме общи полезности и това е нещо, което никой от двама ни не е подлагал на подозрение през годините ", разгласи Илиев. 

Той е срещнал съпредседателя на Политическа партия с част от осъществените от администрацията на " Слатина " планове, както и тези в реализация, двамата говорили и за децентрализацията на локалното самоуправление и за какво то е от основно значение за коренна смяна в развиването на София.

" За мен това е казусът, чието разрешаване ще отключи всички благоприятни условия, които ресурсът на града ни допуска, само че които стоят заклещени в нормативни спънки и размити отговорности на голям брой институции. Само човек, който идва от бизнеса, само че към този момент познава системата от вътрешната страна, може да разбере какъв брой недалновидно и в някои случаи безсмислено е структурирано ръководството на града ни.

София може доста повече! ", написа с девиз посоченият за кандидат-кмет на София Илиев - чиято номинация евентуално ще е парафирана и от тандема Петков-Василев, и от дуото Христо Иванов-ген.Атанасов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР