Продължаваме промяната - Демократична България все още не са решили

...
Продължаваме промяната - Демократична България все още не са решили
Коментари Харесай

Васил Пандов: Обсъждаме дали ще имаме кандидат за шеф на НЗОК

" Продължаваме промяната " - " Демократична България " към момента не са решили ще показват ли претендент за шеф на здравната каса. В момента в парламентарната група текат такива разисквания, откакто по-рано през днешния ден Народното събрание отхвърли единствения претендент - проф. Жени Стайкова, издигната от Българска социалистическа партия.

" На този стадий сме в развой на разискване в нашата парламентарна група дали ще имаме наш претендент ", сподели в коридорите на Народното събрание Васил Пандов от " Промяната ".

" Кандидатът, който беше повдигнат от сътрудниците от ГЕРБ-СДС, подаде молба за отдръпване по персонални аргументи, ние не можем да разясняваме този негов избор ", изясни той. По-рано през днешния ден претендентът им Иванка Динева се отхвърли от конкуренцията. Преди това обаче съпредседателят на Демократична България Владислав Панев разяснява, че не е уверен, че това ще е финалната номинация на партията на Бойко Борисов. Той изясни, че чака да я отдръпват заради избрани запаси.

Той изясни, че не знае да има сделка с ГЕРБ за разпределянето на регулаторите, само че напомни за първичната им сделка с партията на Борисов да създадат номинационен ръб, който да утвърждава назначенията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР