Продължаваме промяната да докажат, че не работят за руски олигарси

...
Продължаваме промяната да докажат, че не работят за руски олигарси
Коментари Харесай

Делян Добрев зове ПП да докажат, че не работят за руски олигарси и режима на Путин

Продължаваме промяната да потвърдят, че не работят за съветски олигарси и режима на Путин. За това прикани депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в ефира на БиТиВи.

По думите му Политическа партия приказват едно, а правят друго. Искат да създадат горивата евтини, а влязоха в коалиция Лукойл. Според него във въпросната коалиция влизат Политическа партия, Българска социалистическа партия и Възраждане. Добрев бе безапелационен, че тези партии не желаят да изземат свръхпечалбите на Лукойл.

Може да няма държавно управление, може да няма болшинство, само че болшинство за Лукойл се откри, разясни националният представител. Той разяснява. от " Лукойл " в държавната хазна. Добрев уточни, че в началото компанията е дала обещание да заплати 100 млн. лева Той разясни, че 17 млн. лева са Данък добавена стойност, а останалите 73 млн. лева са предплатен налог за идната година и по този метод " Лукойл " не е внесла нито стотинка в държавната хазна през 2022 година

По думите му от  само и само Лукойл.

Добрев повдигна още веднъж тематиката за Gemcorp. Депутатът посочи, че в този сякаш неангажиращ меморандум има уговорка за арбитраж. Политическа партия щяха да пазят евро-атлантически полезности, а перат съветски пари с Gemcrorp, добави той.

Народният представител разяснява и цената на газа. Според него Политическа партия са купували газ на повишена цена без състезания и търгове. Добрев уточни, че повишаването на газа се дължи на нагнетения в Чирен газ, който е бил платен сега, когато синьото гориво е било най-скъпо.

По отношение на втория мандат Добрев бе безапелационен, че няма по какъв начин да поддържат Политическа партия. По думите му има дребен късмет за държавно управление с третия мандат, защото пристрастеностите в Народно събрание утихват.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР