Продължаваме промяната“ бяха тези, които извършиха националното предателство спрямо Македония.

...
Продължаваме промяната“ бяха тези, които извършиха националното предателство спрямо Македония.
Коментари Харесай

Джамбазки: ПП извършиха националното предателство спрямо Македония

„ Продължаваме промяната “ бяха тези, които направиха националното изменничество по отношение на Македония. Те натискаха да се трансформират българските условия, да бъде оставена българската общественост без отбрана в Македония, в следствие, на което ескалираха нападенията над българи. Те оправдават измяната си, написа Факти.бг.

Това съобщи в свое видео съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки, оповестиха от пресцентъра на Организацията.

Нападнат човек с българско съзнание не би трябвало да бъде защитаван съгласно думите на Даниел Лорер от „ Промяната “. Какво значи това, че би трябвало да изоставим българите, които не са получили поданство поради предатели като Политическа партия? Ето това е българомразкото лице на „ Продължаваме промяната “.

Карлос Контрера, общински консултант в София, също разяснява скандалното изявление на Даниел Лорер, ето и коментара от Facebook профила му:

Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “ обществено омаловажава побоя над Християн Пендиков от Охрид. Отишъл Лорер в една от малките екрани, с цел да дава ум по външната политика. Битият не бил с българско поданство, рекъл, ние предпочитано би трябвало да пазиме хората с българско поданство.

Не, господин Лорер, ние като страна би трябвало да пазиме еднообразно всички българи. Със или без поданство всеки българин би трябвало да има зад себе си българската страна. Изказването на Лорер издава философията му, евентуално и тази на „ Промяната “ по отношение на българската диаспора. Ако правилото лореров бъде прибавен, то българите в Украйна и Молдова отписваме ли ги? А тези в Западните околности? А наследниците на остарялата емиграция в Канада, Австралия и Съединени американски щати? И те ли не са тъкмо българи, тъй като някои нямат паспорт?

Глупост неземна. Обаче за глобалисти като Лорер и променкаджиите му това не е учудващо. За тях понятията нация, народ, национална еднаквост, просвета, история, национални обичаи нямат значение. Глобалистът осмисля рода, кръвната връзка като един паспорт (гражданство) и до там.

Хора като Лорер не схващат и не могат да схванат какво значи национално възприятие и принадлежност. За тях произходът се свежда до поданство, което може да придобиеш или прекратиш, един тип договорка, чиято материална форма е паспортът. Та, Лорер не трябва да ни учудва. Трябва на себе си да се чудим за какво хора с сходно мислене съставляват нацията…

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР