Продължаваме преформатирането на болницата, за да можем да се справим

...
Продължаваме преформатирането на болницата, за да можем да се справим
Коментари Харесай

Александровска болница няма да връща пациенти

Продължаваме преформатирането на болничното заведение, с цел да можем да се оправим със обстановката. Това съобщи шефът на Александровска болница доктор Атанас Атанасов пред Нова телевизия. 

По думите му макар невероятните старания на лекарите, има губене на животи. Тези хора са подложени на физически и душевен напън, напрежение, тревога и заслужават висок реверанс, уточни доктор Атанасов и прикани хората да се имунизират. Легла има задоволително и сега над 30% от общия брой на леглата са преструктурирани за лекуване на коронавирус заболели. 208 кревати има за лекуване на хора с коронавирус зараза, която не постанова интензивно лекуване. 

Освен преструктуриране на самите клиники в болничното заведение, се пренасочват старания. Към момента няма заплаха да бъдат върнати други пациенти, които да не бъдат обслужени, увери Атанасов.

В болница попадат хора, които са в тежко положение, които не са били проследявани или въобще не са провеждали лекуване с напреднала дихателна непълнота и други затруднения. 

Смъртността в интензивните структури е извънредно висока. 

За да можем да подсигуряваме спешността и лекуването на пациентите с ковид, краткотрайно е спряна плановата активност до обръщането на наклонността, увери доктор Атанас Атанасов. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР