Продължаваме представянето на кандидатите за общински съветници на СДС -Варна

...
Продължаваме представянето на кандидатите за общински съветници на СДС -Варна
Коментари Харесай

Радостина Арсова: СДС винаги е търсил лостовете на политиката в едно управление

Продължаваме представянето на претендентите за общински съветници на Съюз на демократичните сили -Варна с една забавна дама - Радостина Арсова. Тя е под номер 31 в листата на сините, с преференция 131 .

Ето какво ни описа за себе си тя:

- Защо решихте да се кандидатирате от листата на Съюз на демократичните сили Варна?

- Кандидатирах се и взех решение да вземам участие, тъй като ме интересува на първо място бъдещето на моите деца и внуци. Все още нямам внуци, само че това е идно. Всичко това е обвързвано с моя град и всичко, което става в него. Зная, че е отговорност и че се изисква доста работа. Готова съм да я дам точно в полза на бъдещето на нашия град. Какво имам поради?

Всичко стартира от решенията, които взема Общинският съвет. Като се стартира от бюджет в интерес на варненци, мине се през работата на другите комисии и всичко това с едно по-далечно обмисляне.

Тук би трябвало да кажа, че не одобрявам работата на парче и желая да има 25-30 годишно обмисляне за всяка една област от нашия град за реализиране на задачите, които ще загатна по-долу.

- Какъв би бил вашият принос за развиването на Варна? В кои области ще насочите напъните си?

- Ще работя за действителен и ефикасен бюджет на Община Варна, който да бъде гаранция за реализиране желанията на варненци.

Ще работя за приемане на бюджет, който да е с такова систематизиране, което да поддържа решение на въпроси за запазване на фамилията и обществото, като се стартира с демографски проблеми и се мине през фамилни полезности, религия, обучение, поддържа развиването на стопанската система и се върви системно към възстановяване на просветителната система и опазването на здравето.

Лично аз на база на моите знания и опит ще насоча напъните си в просвета, обучение и просвета! Работа по възстановяване и рационализиране на процесите и материалната база на образователните заведения. Като не забравяме детските ясли и градини. Защо? Защото от там потегля и възпитанието, там се крие и опцията за по-добро бъдеще на нацията ни.

- Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?

- Съюз на демократичните сили работи за запазване на полезностите и традициите.

Съюз на демократичните сили постоянно е разбирало, че когато се потегля и се работи за възстановяване на живота на всяко едно семейство от нашето общество. Разбира се, с цел да е допустимо това преди всичко е развиването на стопанската система, през вложенията и инфраструктурата и възстановяване на виталната среда. Паралелно с това не на втори проект е грижата за опазването на здравето и образованието, като не на последно място е грижата за сигурността, посредством опазване на Българската войска.

Съюз на демократичните сили постоянно е държала на планомерното развиване на българското общество, като е търсело лостовете на политиката във всички тези области.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР