Продължаваме диалога с ГЕРБ-СДС, но остава в сила решението ни,

...
Продължаваме диалога с ГЕРБ-СДС, но остава в сила решението ни,
Коментари Харесай

Никола Минчев: В началото изглеждаше, че вижданията ни с ГЕРБ съвпадат на 99%

Продължаваме разговора с ГЕРБ-СДС, само че остава в действие решението ни, че не можем да подкрепим техен мандат, съобщи Никола Минчев от ПП-ДБ по Би Ти Ви. В началото изглеждаше, че вижданията ни съответстват на 99%, желаеме да изгладим разликите по противоречиви въпроси, изясни той.

И през днешния ден двете обединения ще продължат диалозите по управническата стратегия

„ Има много сходства в концепциите в нашата предизборна стратегия и в тази на ГЕРБ-СДС, които могат да бъдат изгладени, тъй че програмата да придобие приключен тип. Когато има нещо, което може да бъде усъвършенствано, сме подготвени да го създадем. Можем още веднъж да седнем, ще забележим къде има неизяснени въпроси “, добави Минчев.

Според него кабинет на споделената отговорност би размил отговорността. Ако другите политически сили решат да поддържат подобен кабинет, той би се осъществил, разясни той.

Минчев добави, че не е отменяна ангажимента им за ръководител на правната комисия на Народно събрание. Техният претендент ще бъде Стою Стоев.  

Той разяснява изявлението на Борисов за кабинет от персони.

„ Кабинет от персони би трябвало да бъде синоним на политически кабинет. Всички са персони, специалистите не са безлични. Да гледаме на кабинет от политически лица е вид, само че терзанието ми е тази споделена отговорност в течение на времето да се трансформира в размита отговорност. Уж е споделена, само че може да се получи едно разминаване кой носи отговорността “, сподели Никола Минчев.

Той увери, че Христо Иванов и Атанас Атанасов не се срамят от Продължаваме промяната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР