Продължаваме да ви представяме отборa на красавиците в Hell’s Kitchen.

...
Продължаваме да ви представяме отборa на красавиците в Hell’s Kitchen.
Коментари Харесай

Соня от Hell`s Kitchen: Няма нищо по-секси от жена в стилна куртка, която готви с любов

Продължаваме да ви представяме отборa на хубавиците в Hell’s Kitchen.

Соня Янкова е готвач и кулинарен блогър на 33 години от гр. София. Определя се като ексцентрична авантюристка, оптимист и цялостен перфекционист. Кулинарните й фантазии са да отвори личен ресторант, в който ще пускат и домашни любимци, както и да има лично кулинарно предаване в топ готварски канал.

Участничката беше една от номинираните за изпъждане от Кухнята на Ада. Изправи се в кулинарен двубой против друга дама от алената кухня - Галя, и съумя да покаже освен хъс за победа, само че и тактичност за справяне в стресови обстановка. Освен това откри метод да овладее синия тим и да поведе мъжете по пътя на сполучливата вечерна резервация. Чарът и дипломацията ѝ бяха задоволителни, с цел да приспят недоверието си един към различен и да стартират да готвят в синхрон, с цел да нахранят гостите в ресторанта.

Какво мисли тя за хубостта в кухнята и кое е най-силното й оръжие - всичко това научаваме от диалога ни със самата нея особено за Edna.bg.

 соня hells kitchen Hells Kitchen

Кога и по какъв начин се възпламени по кулинарията?

Още от ранна детска възраст обичах да сготвям за по-големите ми братовчеди и родственици. От няколко години пътувам и уча кулинарията във всяка страна, която навестявам. Обожавам разнообразието и културата на всеки народ.

Кой е най-силният ти коз в кухнята?

Обичам импровизацията и красивите чинии с забавни елементи. Храната наложително желая да е вкусна и красиво плейтната. И считам, че най-силният ми коз в кухнята е моят състезателен дух и това, че съм спортна натура.

С кое ядене асоциираш усета на успеха?

Стриди и кралски рак.

Какво правиш, когато страстите ти са „ под налагяне “ и имаш потребност от изпускане на парата?

Спорт! Или търча в парка или ходя на кросфит, или пък на бокс. Другият метод, който упражнявам за утешение е разходка и гушкане с моето кученце. Винаги доста ми оказва помощ също да чувам обичаната ми музика и пеенето.

 соня hells kitchen Hells Kitchen

Имаш ли си обичана рецепта, към която прибягваш, когато нямаш изключително време за мерки?

Бързо, елементарно и вкусно – препечена филийка с авокадо и поширано яйце. Намазваме с масло и гарнираме с маслини … супер вкусно и здравословно.

Ако имаш право да хапваш единствено на едно ядене до края на живота си, кое би било то?

Телешки тартар с трюфел, телешко карпачо или тартар риба звук.

8 март наближава и по този мотив взехме решение да предизвикаме нашите читателките да посочат кои са 8-те дами, които ги въодушевяват. Изкушаваме се да попитаме и теб. Кои са дамите (известни или не), които те въодушевяват?

Има доста дами, които ме въодушевяват. Джада де Лоретис, началник Милена Димова, Олеса Малинская, Цвети Пиронкова, Анджелина Джоли, Опра Уинфри, Кендал Дженър, Стоянка Мутафова.

Има ли място хубостта в кухнята?

Красотата има място в кухнята, дори е наложителна. Няма нищо по-секси и по-зареждащо от жена с красива и стилна куртка, която готви с обич и от сърце.

Какво значи за теб добър външен тип? С какво в никакъв случай не правиш компромис?

Чиста, красива и дълга коса. Гладка кожа без косми, обикновен грим. Красиви обувки и стилно облекло. И най-важният аксесоар – усмивката!

 соня hells kitchen Hells Kitchen

Кое е най-важното качество, което би трябвало да има една жена?

Една жена би трябвало да е добра, милосърдна, възпитана, образована, грижовна и постоянно да се държи почтено. Жената би трябвало да е мистична, сексапилна и да зарежда с позитивна сила. Вдъхновяваща!

Твоето прикрито женско оръжие кое е?

Упорита съм и постоянно давам всичко от себе си и цялото си сърце във всяко мое начинание. Моята усмивка, положителната и красивите ми огромни очи! Положителната ми сила.

Мъже или дами професионални готвачи?

В днешно време професионалните готвачи мъже са доста повече от дамите, може би поради аналитичния им разум, дисциплинираност, сръчност… Но когато една жена желае да бъде професионален готвач, няма мощ, която да я спре. Уверената и решителната жена реализира и може всичко.

Жените или мъжете са по-емоционални в кухнята?

Определено дамите. Също по този начин всеки месец имаме няколко дни, в които хормоните ни са естествена буря.

 игра Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР