Продължаваме да плащаме договора с Газпром, следователно той трябва да

...
Продължаваме да плащаме договора с Газпром, следователно той трябва да
Коментари Харесай

Тома Биков: Тези, които най-яростно ни атакуваха – се счупиха в нас

" Продължаваме да плащаме контракта с " Газпром ", затова той би трябвало да бъде изпълнен ", акцентира депутатът от ГЕРБ, а след приключването му в края на годината - да се потърсят нови източници на газ. Това съобщи в студиото на " Здравей, България " Тома Биков от ГЕРБ.

" Служебното държавно управление би трябвало да ревизира всичко, което се случва в тази газова сфера. Това прекъсване на газа не беше единствено политически акт – там има съществени подозрения за корупционни схеми. Важно е България да има газ. Имаме контракт с " Газпром ", който изтича в края на годината.

Според мен договорът, който сме подписали и който продължаваме да плащаме, без да получаваме газ – би трябвало да се извърши по един или различен метод. След това ние би трябвало да намерим някакви други източници за доставки ".

На въпрос дали се е сменило отношението на президента към ГЕРБ, тъй като напоследък е спрял офанзивите против политическата партия, той отговори: " Ситуацията се трансформира. Ние, през последните година и 2-3 месеца сме атакувани от най-различни страни. Тези, които най-яростно ни нападнаха – се счупиха в нас. Така че – допускам и това може да е някаква причина ".

Той разяснява и избора на президента Румен Радев за длъжностен министър-председател. " Тепърва следва да забележим държанието на служебното държавно управление. И преди сме казвали, че в българското общество има потребност от усмиряване на пристрастеностите, в сравнение с от нагнетяване на пристрастеностите.

Фигурата на служебния министър председател Гълъб Донев е такава, която ни дава вяра, че един сходен метод за усмиряване на обществото – е вероятен ". уточни той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР