Продължаваме да наблюдаваме смъртни случаи при по-голямата част от неваксинираното

...
Продължаваме да наблюдаваме смъртни случаи при по-голямата част от неваксинираното
Коментари Харесай

Все повече ваксинирани умират от ковид във Великобритания

" Продължаваме да следим смъртни случаи при по-голямата част от неимунизираното население... само че от ден на ден и повече, заради понижената резултатност, се следят смъртни случаи и при имунизираните. Това съобщи шефът на стратегическото обмисляне на Службата за публично здраве на Англия доктор Сюзън Хопкинс прикани британците в риск да не отсрочват третата доза от имунизацията против ковид, оповестява The Independent.

Многобройни изследвания демонстрират, че резултатът на против ковид понижава към пет до шест месеца след втората доза, добави организация Фокус.
 Първата дама на Съединени американски щати похвали дребни деца, че са се ваксинирали Първата дама на Съединени американски щати похвали дребни деца, че са се ваксинирали
Първата дама на Съединените щати Джил Байдън гостува в учебно заведение и похвали деца от 5 до 11-годишна възраст за това, че са се ваксинирали...

Според здравния консултант на английското държавно управление смъртността измежду по-възрастните британци се дължи на първо място на обстоятелството, че към 5% от популацията не е получило цялостен курс на имунизация. Както напомня изданието, макар обстоятелството, че множеството хора, умиращи от COVID-19, не са имунизирани, английското държавно управление е обезпокоено от увеличението на броя на хоспитализациите и смъртните случаи измежду изцяло имунизираните жители заради намаляването на успеваемостта на медикаментите против ковид.

Тя означи, че резултатите от имунизациите против отслабват по-бързо при тези, които са изложени на риск, „ тъй че в случай че сте здрав 30-годишен, тогава две дози ще ви предпазят за по-дълъг интервал от време. Ето за какво тези хора би трябвало да получат третата доза допустимо най-скоро “.

The Independent напомня, че жителите на Обединеното кралство над 50 години и тези в максимален риск от заразяване с вируса COVID-19 понастоящем дават отговор на изискванията за бустер имунизации шест месеца след втората доза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР