Продължаваме да бъдем амбициозни в нашата глобална експанзия, казва Сергей

...
Продължаваме да бъдем амбициозни в нашата глобална експанзия, казва Сергей
Коментари Харесай

ASBIS Group очаква $2 млрд. приходи тази година


„ Продължаваме да бъдем амбициозни в нашата световна агресия ”, споделя Сергей Костевич
(снимка: ASBIS Group)

2020-та се оказа сложна година за цялата международна стопанска система, само че нуждата от прекосяване към отдалечена работа сътвори нови благоприятни условия в региона на ИТ, разясниха от ИТ дистрибутора ASBIS Group, който този месец празнува 30 години на пазара .

Според прогнозите, на интернационалния холдинг през 2020 година се чака да бъдат над 2 милиарда щатски $. ASBIS е едни от най-големите ИТ дистрибутори в района на Европа, Близкия Изток и Африка. Компанията оперира и с офис в България.

ASBISc Enterprises PLC е профилирана в (VAD) от международни снабдители в региона на ИКТ. Компанията е основала и свои лични марки. От дребна компания с 12 души, учредена през 1990 година в Минск от Сергей Костевич, ASBIS последователно се трансформира в световен ИТ дистрибутор с личен състав от близо 1800 чиновници и към 20 000 дейни клиенти от 56 страни все още.

През 1995 година компанията е записана в Кипър, а седалището е преместено в Лимасол, където се намира и досега. През 2000 година са открити офиси на ASBIS в, а в Дубай е основан втори дистрибуционен център. През 2002 година бе създадена онлайн платформа за електронна търговия. Две години по-късно е открит първият офис в Южна Африка.
още по тематиката
През 2006 година оборотът на компанията, а на идната година с тикера ASB. Преди пет години IT Europa включи ASBIS е „ Топ 10 ” на международните ИТ дистрибутори.

Напоследък компанията работи с най-големите клиенти в промишлеността на центровете за данни и се концентрира върху развиването на лични марки. Продължава създаването и внедряването на ИКТ артикули под комерсиалните марки и. Появи се новата марка Perenio в региона на човешката сигурност и системи за ръководство на здания, употребяващи технологии за изкуствен интелект и интернет на нещата.

„ Имахме дълго и наситено със събития пътешестване, изпълнено с скъп опит, който непрекъснато „ влагаме ” в еволюцията на холдинга. Продължаваме да бъдем амбициозни в нашата световна агресия ”, съобщи Сергей Костевич, създател и общоприет шеф на ASBIS Group.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР