Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от

...
Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от
Коментари Харесай

Цеци Красимирова: 5-годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите са на различни континенти

„ Продължаваме интензивно да работим дружно, въпреки всичко се познаваме от цели 15 години. Лично аз постоянно съм била последовател на приключването на връзките с богатства дума и схващане. Между другото, забавен факт е, че през годините имахме с Майкъл къси раздели и с помощта на тях си дадох сметка за „ същинските другари “. Хора, които са с теб, тъй като имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от подправени връзки! В живота си видях много, пробвах много и обиколих много. Мисля, че даже се пренаситих “, споделя съдбовната хубавица.

 

Бившата на Косьо Самоковеца и Гонзо твърди, че мечтае за спокоен и спокоен живот, какъвто има сега. Припомняме, че откакто се прибра в България преди повече от година, Красимирова живее в Панчарево, където отглежда котките си, за които твърди, че са смисълът на живота й.

 

Пътува постоянно до Барселона, само че се връща бързо поради седемте котки, които се нуждаят от нея. Целият й фокус и грижа е върху новата й компания, признава манекенката, която след месец стартира да продава артикули, създадени от канабис.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР