Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек.

...
Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек.
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът ще съди БФС, уволнили я защото...

Продължавам да съм влюбена. Все още имам усеща към Алек. Ако кажа, че не са се появявали мъже, ще излъжа, само че просто аз не давам късмет, тъй като към момента си мисля за моментитите, които имах в " Ергенът ". Това признава пред БТВ Виктория, която напусна нощес предаването.

" С Алек се разбирахме доста добре. Той осъзнаваше, че някъде с дейностите си ме е разочаровал и даде късмет на простотията и нелепостта ", добави тя пред " Преди обед ".

Виктория понесе доста обиди в " Ергенът ", които мощно нараниха възприятията й.

" В народен ефир декларирам, че аз не съм от ромски генезис. Не съм циганка, както беше казано от Теа. Това, че примерно кожата ми е по-тъмна и отивам на солариум, не значи, че ти си подобен. Да, това ме засегна повече, тъй като по този начин ти обиждаш доста хора от нашата нация ", призна Виктория.

" Официално от понеделник сме с завършени взаимотношения с БФС. Не беше по мое предпочитание. Изцяло е инициирано е от БФС това нещо. Мотивът е присъединяване ми в " Ергенът ". Мотивът е, че накърнявам престижа на Федерацията, което аз не считам, че е по този начин, тъй като аз съвсем две години съм си правила работата на равнище. Ходила съм на много командировки с УЕФА и ти, в случай че не си вършиш работата, няма да ти се преподписва договорът. Затова започваме процедура за правосъдно дело против БФС. "

" Истината, която разкрих за Габриела, е повода за моето отстранение. Може би Габриела в този момент се усеща горда с това нещо ", призна Виктория.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР