Продължавам да съм първи вицепрезидент на БФС. Това заяви в

...
Продължавам да съм първи вицепрезидент на БФС. Това заяви в
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Продължавам да съм първи вицепрезидент на БФС

Продължавам да съм първи вицепрезидент на БФС. Това съобщи в студиото на Сутрешния блок на Българска национална телевизия Йордан Лечков.

 Йордан Лечков: Продължават да взимат сътрудниците, съгласно мене, непозволени решения, тъй като ние имаме висш орган, който се назовава конгрес. Само конгресът може да взема решение, той си взима решенията - той избира президент и вицепрезиденти и изпълком.
Лечков сподели, че не е подал оставка, с цел да може да продължи да действа Българският футболен съюз.

Конгресът за избиране на нов президент на БФС ще се организира на 7 юни. Това реши на съвещание през вчерашния ден Изпълнителният комитет на централата в Националната база в Бояна.

Йордан Лечков разяснява, че клубовете не са изявили предпочитание за свикването на конгрес, а във връзка насрочването за 7 юни добави, че е внесъл тъжба в съда.

По думите му не си е правил отказ, нещо, което твърди вицепрезидентът на футболната централа Атанас Фурнаджиев.
Йордан Лечков: Не е належащо вицепрезидентът, в тази ситуация Фурнаджиев, да си прави отказ, тъй като той не е първи вицепрезидент. Първи вицепрезидент е Йордан Лечков. Не съм си направил отказ.

Според него единственото решение от вчерашното съвещание на Изпълнителния комитет е било прекратяването на трудово-правните взаимоотношения с Борислав Михайлов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР