Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци, каза кандидатът

...
Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци, каза кандидатът
Коментари Харесай

Терзиев: Борим се за всички софиянци

" Продължавам борбата да бъда кмет на всички софиянци ", сподели претендентът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев. Според екзитполовете той печели 38,8% от вота на гласоподавателите в столицата.

„ Искам да благодаря на всички софиянци, които през днешния ден излязоха да гласоподават, и изключително на тези, които ни поддържаха в този по този начин значим ден! Благодаря им, че гласоподаваха за една по-различна София! Тази, за която мечтаем, тази, за която приказваме по какъв начин да бъде ръководена от хора, които я обичат, с цел да може да стане този прекрасен европейски, чист, организиран, зелен град, където няма хора втора употреба, където няма квартали втора употреба ”, сподели той.

Терзиев благодари и на политическите партии и организациите, които застанаха зад кандидатурата му. „ Много огромно благодаря за това, благодаря за тази поддръжка. Радвам се, че четири месеца бяхме на терен. Нещо, което не се е случвало в сходен вид акция. Проведохме една извънредно позитивна акция. Където хората имаха опция да се срещнат с нас, с нашия екип, с концепциите ни за града ”, добави претендентът за кмет.  

„ Това, което от самото начало сме казвали, е че ние работим за София, търсим решенията за всички софиянци, а не нареждаме против някои претенденти. Работим за софиянци, желаеме да благодарим на всички и да кажа, че аз не преставам борбата да бъда кмет на всички софиянци. Борим се за всички софиянци, което вършим през последните четири месеца ”, разяснява още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР