Продължава задочната размяна на реплики между МВР и Прокуратурата. В

...
Продължава задочната размяна на реплики между МВР и Прокуратурата. В
Коментари Харесай

Гешев отвърна на Демерджиев: Филмът може да стане сериал

Продължава задочната замяна на реплики сред Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. В ябълка на раздора се трансформира конференцията в четвъртък, на която бяха показани писма и аудиозаписи от флашки. Според държавното обвиняване в тях се разисква по какъв начин против възнаграждение могат да бъдат заменени полицейски началници и даже да бъде свален основният прокурор.

В извънредно изявление за NOVA в петък министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев разгласи, че в случай че има превзета страна, Министерство на вътрешните работи не е част от нея и заприказва за филм. Часове по-късно основният прокурор Иван Гешев му отговори през изявление за организация БГНЕС.

„ Не съм участник в този филм или сериал. Не знам по какъв начин да го нарека. Разбрах за интервенцията на ДАНС и прокуратурата на финала, когато се направиха дейности и беше поискано съдействието на полицията ”, разгласи през вчерашния ден пред NOVA вътрешният министър.

„ Не може да е филм и да се оферират 400 хиляди евро за отстраняваното на висшестоящ служител на реда, а ти си министър на вътрешните работи. Аз не мога да възприема това като филм. Като мога да го уверя, в случай че употребявам неговата стилистика - в действителност може да стане сериал. Най-малкото, тъй като сътрудниците показаха една дребна част от записите, най-интересната, само че съм сигурен, че има и много по-интересни елементи ”, отвърна Гешев.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР