Продължава визитата на еврокомисаря по въпросите на финансовата стабилност, финансовите

...
Продължава визитата на еврокомисаря по въпросите на финансовата стабилност, финансовите
Коментари Харесай

Еврокомисарят Макгинес ще посети ГКПП Капитан Андреево

Продължава визитата на еврокомисаря по въпросите на финансовата непоклатимост, финансовите услуги и съюза на финансовите пазари Марейд Макгинес. Днес ще посети Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", дружно с финансовия министър Асен Василев.

Вчера след срещата на Макгинес с премиера и финансовия министър стана ясно, че има сериозен растеж на внос-износ на артикули с двойна приложимост към Азербайджан и Русия, минаващ през България. Асен Василев съобщи, че работят с Европейска комисия да разпознават каналите и фирмите и те да бъдат пресечени. Това ще бъде главен фокус в границите на визитата на " Капитан Андреево " през днешния ден.

Макгинес добави, че би трябвало да се употребяват всички запаси, с цел да се дефинира от кое място минават артикули, които заобикалят глобите и да се дефинира къде има подобен риск. Еврокомисарят приветства и решението на българските управляващи за по-ранно отпадане на дерогацията за преправка на съветски нефт у нас и добави, че тече инспекция дали " Лукойл Нефтохим " съблюдава глобите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР