Продължава устойчивата тенденция за спад на контрабандни цигари като в

...
Продължава устойчивата тенденция за спад на контрабандни цигари като в
Коментари Харесай

Борисов: Делът на контрабандните цигари е намалял 10 пъти за 10 години

Продължава устойчивата наклонност за спад на контрабандни цигари като сега равнището им е 3,4%. Техният дял е намалял 10 пъти за 10 години! Това написа във фейсбук министър председателят Бойко Борисов във връзка данни от изследването на каузи на противозаконните цигари в страната, показани през днешния ден.

" Единственият интервал, когато противозаконна търговия с цигари се е нараснала, е интервалът 2013-2014 година От всички 26 европейски страни, които вземат участие в проучването, България бележи най-хубавите резултати ", написа още Борисов.

По-рано през днешния ден той, основният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов показаха резултатите от изследването на празните опаковки от цигари, показващи трендовете и равнищата на противозаконна търговия.

Борисов: Делът на контрабандните цигари е намалял 10 пъти за 10 години
Резултатите от изследването на празните опаковки от цигари, показващи трендовете и равнищата на противозаконна търговия сочат, че 3,4 % е контрабандата на цигарите за второто тримесечие на 2019 година Това е понижение от 0,4 % по отношение на първото тримесечие на тази година и 1,3 % по отношение на второто тримесечие на 2018 година /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР