Продължава усилената работа на Министерството на българското председателство на Съвета

...
Продължава усилената работа на Министерството на българското председателство на Съвета
Коментари Харесай

Купуват компютри и офис техника за четвърт милион лева за българското председателство на ЕС


Продължава усилената работа на Министерството на българското председателство на Съвета на Европейския съюз по обезпечаването на логистиката на събитията, които ще се проведат в първата половина на 2018-та година у нас. В тази връзка е оповестена социална поръчка на стойност четвърт милион лв. за доставка на компютри и офис техника, съобщи кореспондент на БГНЕС. Самата поръчка е разграничена на пет обособени позиции.

За 71 500 лева без Данък добавена стойност Министерството на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година ще закупи 34 преносимия компютър, 8 настолни компютри, съоръжение за сървър, твърди дискове и други За 88 000 лева без Данък добавена стойност ще бъдат закупени и общо 23 мултифункционални устройства – принтери, скенери, копирни машини. Близо 10 000 лева без Данък добавена стойност ще коства и закупуването на 29 бр. операционни системи. Още 54 500 лева без Данък добавена стойност ще отидат за пазаруването и истински консумативи за копирни и печатащи устройства за потребностите на председателството. Други близо 30 000 лева без Данък добавена стойност ще бъдат платени за офис техника, която е включена в публичната поръчка за доставка на мебели. Срокът за подаване на предложения е 10 октомври.

Това е втора поръчка за доставка на компютърна техника за потребностите на председателството. През ноември предходната година Центърът за подготовка на председателството пусна социална поръчка за доставка на общо 33 компютъра – 31 преносимия компютър и 2 настолни на обща стойност малко над 40 000 лева без Данък добавена стойност. Поръчката бе прекъсната. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР