Продължава текущият ремонт на 6 км от АМ Марица“ в

...
Продължава текущият ремонт на 6 км от АМ Марица“ в
Коментари Харесай

Продължава ремонтът на 6 км от АМ „Марица“

Продължава настоящият ремонт на 6 км от Автомагистрала „ Марица “ в област Хасково в сектора от 101-ви до 107-ми км, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".
 АПИ
Строителните работи започнаха през предходната година и ще з авършат до края на септември. Те са предоставени по контракта за настоящ ремонт и поддържане на републиканските пътища в региона.

На Автомагистрала „ Марица “ сега се поставя износващият асфалтов слой в правата от 101-ви до 107-ми км в платното за Пловдив, като трафикът минава в двете посоки в платното за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

След привършване на ремонтните действия придвижването ще се трансферира в обновеното платно за Пловдив и ще стартира работата в платното за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Предвидено е фрезоване на асфалтовата настилка, полагане на нови асфалтови пластове, маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи.

През предходната година бяха ремонтирани 5 км от Автомагистрала „ Марица “, в сектора от 94-ти до 99-ти км в платното за Пловдив . Продължава работата и на първокласния път Стара Загора-Хасково в село Радиево.
 АПИ
През предходната година беше освежен 8,8 км сектор от първокласния път от границата с област Стара Загора до Димитровград. В урбанизираната територия на с. Радиево следва замяна на бордюрите, осъществяване на земни работи, асфалтови действия и полагане на маркировка.

През предходната година стартира ремонт и на 25 км от пътя Хасково-Симеоновград. Сега работата на обекта продължава с създаване на облицовани окопи, слагане на пътни знаци и ограничаващи системи в правата, осъществяване на земни работи и асфалтови действия в урбанизираната територия на село Узунджово.

Срокът на довеждане докрай на ремонтните работи и на двата сектора Стара Загора-Хасково и Хасково-Симеоновград е краят на септември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР