Продължава символичния им протестЕкипите на дежурните части в затворите, арестите

...
Продължава символичния им протестЕкипите на дежурните части в затворите, арестите
Коментари Харесай

Служителите на затворите сложиха лента Продължаваме протеста

Продължава символичния им митинг

Екипите на дежурните елементи в пандизите, арестите и звената за защита на правосъдните здания стачкуват алегорично по време на работа с ленти на униформите, с надпис "Продължаваме митинга ".

На 15-ти май Синдикат на чиновниците в пандизите в България е изпратил писмо до министъра на правораздаването, с молба за среща, на която страните да показват своите мнения за промени в бранша, каквито задължения бяха поети двустранно на последната извършена среща, на 01. 04. 2022 година Повече детайлности пред описа Ясен Тодоров, ръководител на УС на Синдикат на чиновниците в пандизите в България.

По думите му, на въпросната среща са коментирани основно претенции по отношение на финансите и актуализиране на бюджета, което се чака през юли месец.

"В резултат на нашите претенции от страна на министерството желаеха да изготвим взаимно с тях кардинални позиции по отношение на промени в Главна дирекция "Изпълнение на наказванията " и Главна дирекция "Охрана ", сподели Тодоров и добави:

"От наша страна трябваше да се дадат няколко опорни пункта, от тяхна страна трябваше да получим разбор на активността на двете дирекции ". Освен това той сподели, че кореспонденцията през тези месеци върви, само че този разбор още не е получен.

"Накратко имаме предпочитание да създадем една политика по приходите. Да се изготви тактика, която да подсигурява едно почтено възнаграждение на чиновниците в двете дирекции. Може да се обвърже по ред способи, има образци със заплати на чиновници в други браншове, просто никой не се ангажира все още нашата заплата да се актуализира по някакъв метод. Ние с цел да получим нарастване на заплатите по някаква причина, единствената такава може да е митинг ", показа Тодоров.

Той добави, че заплатите не се усилват, тъй като за слагане на бюджетите от идната година се употребява рамката на миналата. Освен това изрази вяра договарянията по поетите задължения за промяна от страна на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правораздаването да тръгнат, тъй като има практикуване на вербална и физическа експанзия по отношение на чиновници в Главна дирекция "Изпълнение на наказванията " и е нужно е да се усъвършенства ръководството на работната мощ.

"Небезизвестен е фактът, че има внасяния на неразрешени движимости и предмети. Там желаеме също да се поработи, желаеме да създадем предварителна защита и противопоставяне на корупцията. Това единствено може да докара до повишение на качеството на услугата, която предоставяме ", съобщи Тодоров.

Едни от настояванията, съгласно думите му, са за възстановяване на разговора със синдикалните организации и министерствата, също по този начин възстановяване на изискванията на труд и повишение на квалификацията на чиновниците.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР