Продължава серията сухи, слънчеви дни. До обяд днес ще има

...
Продължава серията сухи, слънчеви дни. До обяд днес ще има
Коментари Харесай

Живакът скача до 35 градуса през следващите дни

Продължава серията сухи, слънчеви дни. До обяд през днешния ден ще има условия за ниска облачност с намалена видимост към крайбрежието и в Горнотракийската равнина. В часовете следобяд ще е горещо. Температурите ще са по-високи от през вчерашния ден – сред 28 и 33 градуса. По-прохладно ще остане единствено в планините и тук-там към Черноморието. Забележими ще са поривите напразно в Югоизточна България.

По крайбрежието вълнението на морето ще утихва. Морската вода ще е топла с температура 26-28 градуса. В същия диапазон ще е и температурата на въздуха. Ще се усеща североизточен вятър.

В дните до неделя ще цари слънчевото, сухото и горещото време. От петък до края на седмицата термометрите ще демонстрират до 30-35 градуса в най-топлата част на денонощието. В неделя следобяд и в самото начало на нова седмица от запад ще нахлува студен въздух. Ще премине едва изразен леден атмосферен фронт. Ще го усетим най-много под формата на вятър със мощни пориви в неделя следобяд. По същото време са вероятни и слаби валежи на изолирани места в планинските региони на Западна България.

А прогнозата за времето може да ревизирате тук!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР