Продължава разследването за нападението на сирийско момче във Варна. Ученикът

...
Продължава разследването за нападението на сирийско момче във Варна. Ученикът
Коментари Харесай

Битото сирийско дете във Варна вероятно е познавало нападателите си

Продължава следствието за нападението на сирийско момче във Варна.

Ученикът е в пети клас. Той е бил атакуван от двама в двора на варненското учебно заведение "Никола Вапцаров ". След нанесения побой детето е било настанено в болница със строшен нос. Директорът на учебното заведение Иванка Николова допусна, че евентуално то е познавало някой от нападателите си. В учебното заведение работят психолози, а децата са спокойни макар случая, сподели Николова пред Българска национална телевизия.

Видеонаблюдение има по фасадата на постройката, само че са с доста високо качество. Предали сме ги на полицията, върви следствие сега, институциите си свършиха работа. Децата са загрижени, тъй като го одобриха. Всички се надяват да се върне до края на седмицата, с цел да се включи в коледните празници, съобщи Иванка Николова.

Директорката сподели още, че положението на детето е устойчиво, то е изписано на 15 декември за домашно лекуване у дома, сега е добре, излиза от у дома. По думите, нападението става след края на последния час, когато излиза от учебното заведение. 20-30 минути след часовете детето следи час по физическо в двора. Оградата прескачат две по-големи момчета с качулки, които са поискали диалог с детето. Според Николова допусна, че момчето познава единия или двамата, с цел да се отдели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР