Продължава разследването на убийството на детето в Момчилград. Тялото на

...
Продължава разследването на убийството на детето в Момчилград. Тялото на
Коментари Харесай

Версия: Жена, замесена в убийството на 7-годишната Дамла от Момчилград

Продължава следствието на убийството на детето в Момчилград. Тялото на 7-годишното дете беше намерено от майка му в дома им през вчерашния ден сутринта, напомня репортаж на Би Ти Ви.

7-годишното момиченце бе намерено убито в дома си в Момчилград. По телцето на момиченцето не са открити други следи от принуждение. Засега проверяващите работят по всички вероятни версии по какъв начин е било умъртвено детето и какви са претекстовете за ликвидиране.

Основната версия на Министерство на вътрешните работи е, че детето е било убито от жена, част от фамилията. Сигнал за натрупа е подала майка й Садет Муса, откакто се прибрала от работа.

Засега проверяващите се въздържат от мнения по случая. Близки описаха, че бащата и братът на момичето работели в чужбина. При детето нощем постоянно оставала бабата, само че сега тя била в Турция при болната си сестра.

Прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране. Назначена е тройна здравна експертиза, която би трябвало да откри по какъв начин било умъртвено момиченцето.

Хората в Момчелград са настръхнали след жестокото убиство на Далма. Те упорстват за бързо и дейно следствие, което да разкрие същинския причинител на закононарушението. В противоположен случай заплашват с всеобщи цивилен митинги.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР