Продължава разследването на тежкия инцидент в бургаското село Прилеп, при

...
Продължава разследването на тежкия инцидент в бургаското село Прилеп, при
Коментари Харесай

Трима души остават в ареста за инцидента в с. Прилеп, очаква се да бъде повдигнато и обвинение за убийство

Продължава следствието на тежкия случай в бургаското село Прилеп, при който камион прегази дете на пътя, а след разпра роднините му нападнаха водача и той също умря. Към сегашния миг има арестувани 3 лица, а останалите 4 са разпитани като очевидци и са освободени.
 
" За трите лица, които са арестувани все още има данни, че са съпричастни към гибелта на водача на тежкотоварния автомобил. Точната причина за гибелта му ще стане ясна след привършване на съдебно-медицинската експертиза. На жертвата има нанесени удари, както и една прободна рана в региона на подбедрицата. Задържаните лица са бащата, вуйчото и дядото на починалото дете. От тях едното лице е с престъпни прояви и е осъждано ", изясни ст. комисар Емил Павлов - шеф на ОД на МВР-Бургас.
 
Той добави, че както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден няма напрежение в с. Прилеп и като цяло в община Сунгурларе. Но все пак, засиленото полицейско наличие ще продължи, с цел да не се стигне до напрежение.
 
От прокуратурата споделиха, че от през вчерашния ден се работи доста интензивно по този случай, като са извършени разпити на голям брой очевидци и са назначени съответните експертизи.
 
" Локализиран е кръг от лица, за които се смята, че е на разположение допустима съпричастност към авторството им в осъществяване на процесното действие. Те са три лица. В рамките на деня след правене на съдебно-медицинската експертиза, ще има и задоволително доказателства, с цел да се направи извод кой точно е нанесъл порезната рана на лидера на товарния автомобил и надлежно да повдигнем обвиняване за ликвидиране ", изясни Георги Чинев - началник на Районна прокуратура - Бургас.
 
Той разясни, че ще бъде постановено задържане до 72 часа и внасяне на искане за непрекъсната мярка " задържане под стража ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР