Продължава разследването на Окръжната прокуратура в Шумен за нередности при

...
Продължава разследването на Окръжната прокуратура в Шумен за нередности при
Коментари Харесай

Продължава разследването за нередности при разпределянето на средства в Хитрино

Продължава следствието на Окръжната прокуратура в Шумен за нередности при разпределянето на средствата след влаковия случай в Хитрино. Разследването е почнало след журналистически материал на Националната телевизия и се води за длъжностни закононарушения.

Шуменската окръжна прокуратура се е самосезирала, откакто в журналистическо следствие се показват дейности на публичния съвет за разпределение на средствата и на кмета на общината Нуридин Исмаил. " Аз нямам никакви терзания ", съобщи кметът:

" След като тези неща приключат, казвайки това, или прокуратурата, или ние след това ще успокоим хората. Аз съм за това тези неща да текат. Аз имам полза ".

За длъжностно закононарушение беше разследвана и община Никола Козлево, също след изявления. В тях се показва, че чиновници на общината ремонтирали в работно време магазин - благосъстоятелност на фамилията на кмета Ешереф Реджеб. След голям размер от процесуално-следствени дейности и сложна финансово-техническа експертиза не са открити пропуски, осъществени от длъжностни лица в общината и досъдебното произвеждане е прекъснато, оповестиха от прокуратурата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР