Продължава разследването на мистериозната смърт на 33-годиния пастир, открит мъртъв

...
Продължава разследването на мистериозната смърт на 33-годиния пастир, открит мъртъв
Коментари Харесай

Разследването на смъртта на 33-годишния пастир над с. Влахи продължава! Версия: Взрив- причина за нелепия край на младия мъж?!

Продължава следствието на мистериозната гибел на 33-годиния овчар, открит мъртъв през вчерашния ден сутринта в мазе на къща над кресненското село Влахи. Младият мъж беше открит безжизненот притежателя на кравите, за които се грижил Стефан- Частнико от Кресна, който неотложно подал сигнал в полицията в Сандански.

Първоначалният оглед открил, че мъжът е с размазана глава, което издигна и първата версия по случая- ликвидиране. В късния следобяд, през вчерашния ден, се оказа, че няма задоволително данни за осъществено ликвидиране и изникнаха други 2 версии- самоубийство или трагичен случай. Огромната раната на главата му наподобява на рана от огнестрелно оръжие, само че такова не е открито. Подобно пострадване може да бъде породено и от гърмеж.

Знае се, че животновъдите употребяват огромни пиратки, с цел да плашат диви животни и е прекомерно допустимо да е гръмнала такава пиратка, която краварят е намерил в мазето. Почти несъмнено е, настояват наши източници, че няма непозната интервенция в гибелта му. В следствието на случая се включиха криминалисти от Сандански, Благоевград и София.

Днес ще бъде осъществена аутопсия, която ще отхвъли или удостовери зародилите досега подозрения за съдбовния завършек на мъжа. Дали се касае за самоубийство или случай под въздействие на алкохола, това ще се прецизира. Очаквайте публични детайлности от полиция и прокуратура.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР