Продължава разпространението на коронавируса по света. Само за последното денонощие,

...
Продължава разпространението на коронавируса по света. Само за последното денонощие,
Коментари Харесай

Вижте 8-те съвета на баба за коронавируса (ВИДЕО)

Продължава разпространяването на ковид по света. Само за последното денонощие, новите смъртни случаи в Италия са 168, което е най-голямото нарастване, откогато избухна епидемията. Европейската комисия разгласи, че основава фонд за справяне със болестта.

Епидемията от ковид накара италианците да трансформират навиците си и на първо място – да си стоят по домовете. Барове, кафенета и заведения за хранене затварят към този момент в 18 часа, нещо немислимо единствено допреди броени дни.

„ Това несъмнено не беше добър ден за работата ни. От това, че сме принудени да затваряме толкоз рано изобщо няма изгода ”, споделят ресторантьори.

За да се ограничи разпространяването на вируса прилежащите на Италия страни подхващат фрапантни ограничения. Австрия забрани на пътуващите да минават границата без здравно уверение. Словения затвори сухопътната си граница с Италия. Албания спря въздушния и морския трафик от и към Италия.

Днес Турция разгласи първия си случай на инфектиран с новия ковид в ранното утро на сряда, като акцентира, че са подхванати всички защитни ограничения. А пък BBC съобщи, че заместник-министър на опазването на здравето на Великобритания Надин Дорис е инфектирана с новия ковид.

На фона на рецесията лъч на позитивизма се откри във видеото на една стара италианка, публикувано от Свободна Европа. То бързо се трансформира в същинска сензация в интернет.

Вижте 8-те съвета на баба за ковид.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР