Продължава разчистването на селата, които най-много пострадаха от наводненията в

...
Продължава разчистването на селата, които най-много пострадаха от наводненията в
Коментари Харесай

Министър Демерджиев се включва в проверката за незаконна сеч в Карловско

Продължава разчистването на селата, които най-вече пострадаха от наводненията в Карловско . Днес още веднъж ще се ревизира дали противозаконна сеч е причина за потопа, залял обитаемоте места в региона, съобщи БНР.

Не стопират напъните от улиците, дворовете и домовете в Каравелово, Богдан и Слатина покъщнината на хората да бъде изровена отдолу под тоновете тиня, а струпаната дървесина да бъде разчистена и засегнатите от бедствието последователно да се завърнат към живота си.

Всеки доброволец е скъп с помощта си, сподели кметът на Каравелово Славка Червенкова, която прикани хората, отзовали се на апелите за подкрепяне да идват първо в кметството, с цел да бъдат насочвани при най-нуждаещите се.

Координаторът на щаба в селото Ивайло Гагов за най-необходимото сега:

" Постоянно има потребност от питейна вода, тъй като няма вода в селото. Има потребност от консервирана храна, спално долни дрехи и матраци. Има потребност от дребна техника за почистване на дворове и за равнене на дворове. Колкото и хора да са не може да се изравнят дворове, които имат метър, метър и 50 и повече диги ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР