Продължава работа по инцидента в столичния квартал "Дружба", при който

...
Продължава работа по инцидента в столичния квартал "Дружба", при който
Коментари Харесай

Македонецът Зоран разкри нападал ли е полицай

Продължава работа по случая в столичния квартал "Дружба ", при който македонецът Зоран Маглешев бе задържан, тъй като е нападнал служител на реда.

Зоран през днешния ден застана пред камерата на Bulgaria ON AIR и описа какво се е случило.

„ В неделя на 20 януари пристигна комшийката и ми сподели, че има полиция до колата и ми я снимат. Тогава слязох и те ми връчиха декларация за присъединяване в ПТП, а аз им споделих, че не съм взел участие в злополука и не знам защо става въпрос. Не бях карал от предния ден от към 18 часа.

Аз експанзия не съм проявявал към служителите на реда. Полицаите почнаха да ми изясняват какъв брой работа имали. Поискаха ми персонална карта и аз потеглих да я давам, а единият служител на реда ме хвана за кръста. Какво се случи не знам, той се подхлъзна и си удари ръцете на асфалта “, описа той.

След като е пренощувал в РПУ – то, повече не е издирван от органите на реда, съобщи Зоран. Той е безапелационен, че ще си търси правата в съда и прикани комшии или инцидентни жители, които имат клипчета, фотоси от случката да бъдат предоставени, с цел да се потвърди, че той не е упражнявал принуждение над служител на реда

Към момента от Министерство на вътрешните работи отхвърлят коментар по случая.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР