Продължава протестът за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. 17-ти ден

...
Продължава протестът за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. 17-ти ден
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха временно движението около паметника на Левски в София

Продължава митингът за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. 17-ти ден хората се събират под прозорците на властта.
Пореден митинг под надпис „ Системата ни убива ” За 16-ти следващ ден майките на деца с увреждания се събраха пред постройката на Министерски съвет, с цел да изискат оставката на Валери Симеонов
Протестното шествие потегли от Министерския съвет и продължи до паметника на Васил Левски в столицата. Временно придвижването към паметника беше блокирано, протестиращите по-късно се насочиха още веднъж към Министерския съвет.

За поредна вечер майките на деца с увреждания, подкрепени от други жители, излязоха на улицата с цел да изискат оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Обществената реакция е във връзка негово изявление за хората с увреждания. В следствие Симеонов се извини за думите си, само че хората настойчиво не престават да излизат на митинги и да желаят оставката му.
Автошествието с искане за оставка на Валери Симеонов блокира за малко Орлов мост Трета поредна седмица родителите на деца с увреждания излизат на митинг, поради думите на вицепремиера Валери Симеонов
Протести ще има и в идващите дни, като в петък протестиращите възнамеряват да създадат автошествие из столицата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР