Продължава пожарът, който възникна вчера около 20 часа в района

...
Продължава пожарът, който възникна вчера около 20 часа в района
Коментари Харесай

Пожарът в ТЕЦ-Сливен е овладян, но продължава гасенето

Продължава пожарът, който породи през вчерашния ден към 20 часа в региона на Топлоелектрическа централа - Сливен , само че той към този момент е локализиран и овладян .

В потушаването на огъня са се присъединили огнеборци от Сливен, Ямбол и Нова Загора . В топлоцентралата не престават да горят бали плява , няма потърпевши, разяснява пред БНР регионалния шеф на Сливен Чавдар Божурски.

Отзовалите се на място екипи обливат въглищата и близките здания, с цел да предотвратят пожар в самия Топлоелектрическа централа, само че по-късно идва и сигнал за други два пожара на към 100 метра, в складовете на цех " Динамо " и цех " ЗММ " в Сливен .

Горящите бали със плява са употребявани за изгаряне на боклуци, само че няма данни за замърсяване на въздуха , както и заплаха за постройките, Работата на ТЕЦ-а не е серпантина.

 Пожарът край Баня е локализиран
Пожарът край Баня е локализиран

Вчера породи огромен пожар край град Баня в региона на Пловдив

Вчера, над 4 часа екипи на пожарната от Пловдив и Карлово потушаваха пожар в региона на град Баня, Карловско. В гасенето участваха 25 чиновници на Държавното горско стопанство. Вятърът в региона усложни обстановката.

Заради пожара, 14 пасажери от жп гара Карлово за Пловдив бяха извозени с рейс . Огънят пламтя до жп линията Пловдив - Карлово и пътнически трен бе блокиран и чака на място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР