Продължава отстраняването на щетите във Враца, поривите на вятъра са

...
Продължава отстраняването на щетите във Враца, поривите на вятъра са
Коментари Харесай

Военни отстраняват щетите във Враца, поривите на вятъра са над 130 км/ч

Продължава отстраняването на вредите във Враца, поривите напразно са над 130 км/ч, оповестиха от Общината.
 Община Враца

 Община Враца
Екипите на БКС и Пожарна сигурност не престават да отстраняват вредите, нанесени от ураганния вятър. В взаимната акция се включиха и 30 служещи от Военно формирование 54 990 - Враца.
 Община Враца

 Община Враца
Военнослужещите работят на съображение искане от Кризисния щаб на Общината, позволение от министъра на защитата и по заповед на командира на Сухопътните войски.

Приоритетно се отстраняват паднали или изкоренени дървета, надвиснали покривни структури , керемиди и предмети, които заплашват живота и здравето на преминаващите.
 Община Враца

 Община Враца
В локалната администрация са получени десетки сигнали за паднали дървета, външни изолации на жилищни здания, стълбове на уличното осветяване , пътни знаци, прекратени електропроводници и детайли от инфраструктурата.
 Община Враца

 Община Враца
В част от обитаемоте места на Враца и кварталите има от време на време спиране на електрозахранването, като екипите на електроразпределителното сдружение не престават работа.
 Община Враца
Припомняме, че по предложение на Кризисния щаб към Община Враца 19 януари е разгласен за неучебен. Призоваваме жителите да се придвижват с нараснало внимание , а в случай че е допустимо - да лимитират излизането отвън домовете си.
 Община Враца

 Община Враца
Филиалите на детски градини в селата Бели извор, Чирен, Косталево, Нефела, кв. “Бистрец ” и “Кулата ” също няма да действат, поради проблеми с електрозахранването.
 Община Враца
Посещението на детски ясли и градини в града ще е по преценка на родителите. В рамките на деня ще бъдат прекратени и събития, които се  организират навън.
 Община Враца
От Националния институт по метеорология и хидрология оповестиха червен код във Враца за доста рисково време. В края на деня и на 20 януари се чакат обилни превалявания от дъжд.

Сигнали могат да бъдат подавани на: 0885/ 118-857.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР