Продължава операцията по издирването на оцелели от пламналия ферибот в

...
Продължава операцията по издирването на оцелели от пламналия ферибот в
Коментари Харесай

Близки на шофьорите, които още са в неизвестност в Гърция: Българските власти чакат информация от нас

Продължава интервенцията по издирването на оживели от пламналия ферибот в Йонийско море край Корфу. 11 души от пътувалите на борда са в неопределеност, като измежду тях 7 са българи. Вчера един човек от Беларус бе избавен от кораба. Той споделил пред спешните екипи, че е чувал и други крясъци за помощ.

Близките на мъжете, които са в неопределеност описват, че досега не са получили нито помощ, нито информация от страна на българските управляващи. Единственото, което се е случило е да им бъдат снети сведения за околните им.

Един от водачите, които са в неопределеност е Димитър Грънчаров от Хаджидимово. На 17 февруари той последно е писал на брачната половинка си, че се качва във ферибота и си търси свободна каюта.

„ Той спи нормално в каюта, той е доста самоуверен и се надяваме и имаме вяра, че той ще е измежду оживелите “, разяснява сестра му Катерина Милушева пред БТВ.

Друг от търсените е Димитър Бояджиев, синът и щерка му не престават да го търсят.

За момента никой никаква информация не дава, споделя синът Кристиян. Чакаме отговор от Морската администрация, споделиха ни, че по обяд ще има информация, добави и дъщерята Янита.

Кристиян споделя още, че не е съумял да се свърже с никой на горещата линия, която е дадена от българските управляващи за информация.

От момента, от който разбрах, че татко ми е на този транспортен съд, не съм спряла да подпитвам, споделя и Янита. Тя споделя още, че няма отговор от никой и никой не е виждал татко й.

Българските управляващи чакат ние да им дадем информация, съобщи тя.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР