Продължава издирването на мъжа, който подпали и опустоши бръснарница в

...
Продължава издирването на мъжа, който подпали и опустоши бръснарница в
Коментари Харесай

Вижте момента, в който маскираният пали бръснарницата в Пловдив ВИДЕО

Продължава издирването на мъжа, който подпали и опустоши бръснарница в Пловдив. Близки на пострадалите пробват да открият причинителя, отправяйки зов към своите съграждани в обществената мрежа Фейсбук.

" Моля за  помощ, някой разпознава ли този човек? ", написа Грета Михайлова. Тя разгласява и фрагменти, на които се вижда по какъв начин причинителят излива запалителната течност, драска клечката, а след това пламъците избухват. Жената прецизира, че записът е от първия палеж. Тогава - при започване на декември, индивидът бил облечен с мрачно яке и панталон, а на краката му има бели обувки. В ръцете си носи алена торба. При вторият палеж дегизировката е сходна, демонстрира кадър от камера, с който GlasNews разполага.

Припомняма, че подпалвачът е съумял с дървена кама да открехне вратата и да излее запалителна течност в помещението, след което го е запалил. Щетите са големи - бръснарницата е изпепелена дружно с цялото съоръжение в нея.
Наемателят Радослав Димитров сподели за GlasNews, че откогато са отворили бръснарницата преди два месеца, това се случва за повторно. Първия път вредите са били малко, само че в този момент студиото е опустошено и вредите са за над 15 000 лева

Студиото се намира в 4-етажна жилищна постройка и е имало заплаха да се възпламенят и прилежащите домове на хората.
Според Радослав Димитров нямат врагове, нито са влизали в спор с някого.

Очаквайте детайлности!



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР