Продължава издирването на изчезналия шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Преди

...
Продължава издирването на изчезналия шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Преди
Коментари Харесай

Притеснителни подробности за изчезналия шеф на КАТ-Казанлък. Мъчели го проблеми със сърцето. Няма го служебното му оръжие

Продължава издирването на изчезналия началник на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Преди минути имаше брифинг на локалната полиция, на която бяха разкрити някои детайлности.

В последните две седмици той съобщил на шефа на Министерство на вътрешните работи в града за здравословни проблеми. " Имаше смяна в държанието му. Тя е обвързвана със здравословни аргументи. От две седмици е имал сърдечни проблеми. Каза ми, че му предстоят по-сериозни прегледи и вероятно лекуване ", сподели той.

Шефът на МВР-Стара Загора Георги Хаджиев призна, че управлението на дирекцията е извънредно обезпокоеното. " Допълнително терзание, е че липсва и служебното му оръжие от касите на служителя. Разпоредил съм да се образува действен щаб за определяне на местонахождението на сътрудника. Нямаме позитивен резултат все още. Продължават издирвателните мероприятия. Обходили са сътрудниците всички направления, за които имаме данни, че могат да бъдат посетени от него. Днес ще проверим камерите на входовете и изходите на Казанлък. Вчера в 16,20 ч. е последният диалог, за който имаме информация. Силно се надявам да не е станал жертва на закононарушение. Появи се в медиите инфорация за връзка със арестувания сътрудник от РПУ-Казанлък, само че такава връзка няма. Престъплението там не е по работа, по тази причина не желая да върша връзка. До момента не мога да кажа какви са аргументите за изгубването му. Вчера съм приказвал над половин час със сестра му, със шурей му, с сътрудниците му. Не съм усетил индикация да е бил обезпокоен. Разговаряли сме с някогашната му брачна половинка, с другари, с някогашната ву другарка, през днешния ден с още хора ще приказваме ", сподели Хаджиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР