Продължава издирването на бившия играч на НФЛ Серджио Браун, докато полицията разследва убийството на майка му. Ето какво знаем

...
Продължава издирването на бившия играч от НФЛ Серджио Браун, след
Коментари Харесай

Продължава издирването на бившия играч от НФЛ Серджио Браун, след като майка му беше намерена мъртва с наранявания близо до рекичка зад дома й в предградието на Чикаго, според полицейското управление на Мейуд.

Тялото на 73-годишната Миртъл Браун беше открито в събота, след като роднини уведомиха властите, че не са успели да намерят или да се свържат с нея или сина й, се казва в съобщение на отдела.

Смъртта й е обявена за убийство, според съдебната медицинска служба на окръг Кук. Не е ясно какво е довело до смъртта й и властите не са предоставили никаква информация за евентуален заподозрян по случая.

Докато разследването продължава, опечаленото семейство е поискало помощ за намирането на Серджио Браун.

„Брат ми Серхио все още е в неизвестност“, написа Ник Браун в Instagram. „Ако някой знае къде е той, искам да знае, че те обичам и моля, върни се у дома.“

35-годишният Серджио Браун игра за Нотр Дам, преди да подпише с Пейтриътс от Нова Англия като свободен агент през 2010 г. Той игра седем сезона в НФЛ като член на Пейтриътс, Индианаполис Колтс, Джаксънвил Джагуарс и Бъфало Билс.

Ето какво знаем за разследването на смъртта и издирването на Серджио Браун:

Полицията откри тялото на Миртъл Браун близо до рекичка зад дома й в събота, според отдела.

Съдебната медицинска служба на окръг Кук установи, че тя е починала от наранявания, свързани с нападение, и начинът на смъртта е определен като убийство, според говорителя Наталия Деревяни.

Съдебната служба не сподели подробности за естеството на нараняванията на майката.

Майката на Серджио Браун е открита близо до рекичка зад дома й в предградие на Чикаго, каза полицията. Майката на Серджио Браун е открита близо до рекичка зад дома й в предградие на Чикаго, съобщи полицията. WBBM

И майка, и син съобщиха за изчезнали в събота

Членове на семейството на Серджио Браун и майка му казаха на полицията в събота, че не са успели да намерят или да се свържат с нито един от тях, според полицията в Мейуд.

„Полицейските служители на Мейуд подадоха доклад за изчезнало лице и започнаха да правят опити да намерят и двамата“, каза полицията в съобщение за новини.

Роднини също са излезли да търсят Миртъл, каза съседът Карлос Кортес пред WBBM.

„Семейството й дойде, почука на вратата и я търсеше, защото пуснаха полицейски протокол, защото я нямаше от 72 часа. Така че се опитахме да им помогнем колкото е възможно повече“, каза Кортес.

Кортез, който каза, че е предоставил на полицията кадри от звънеца на вратата на Ring, каза, че последно е видял Брауновите в четвъртък, съобщи WBBM.

Семейството моли за помощ при намирането на бивш играч от NFL

Братът на Серджио Браун в неделя отиде в Instagram, за да помоли за помощ при намирането му, докато благодари на членовете на общността за съболезнованията.

„Ако имате някаква информация за местонахождението на Серджо, моля, изпратете я в полицейското управление на Мейуд“, каза Ник Браун.

Ник Браун помоли хората да избягват да се приближават до имота на семейството, докато разследването продължава.

Жилищната улица в Maywood - на около 11 мили от сърцето на Чикаго - може да се види на видео, отцепено с полицейска лента, докато полицаите реагират, показва видео от филиала на CNN WBBM.

„Хора, моля, не се доближавайте до имота, това все още е текущо разследване от полицейското управление в Мейуд“, написа той.

Коя беше Миртъл Браун?

Съседите описаха Миртъл като остро обличаща се, общителна личност и човек, който обичаше да танцува.

„Просто прекрасна дама. Много мек, общителен. Винаги в движение“, каза съседът Кевин Грейър пред филиала на CNN WLS. „Просто щастлив човек. Личността й беше просто прекрасна.

„Тя не заслужаваше това. Тя беше твърде добър човек, за да умре така. Това е просто тъжно - каза Грейър.

Синът й Ник Браун каза, че последният му разговор с майка му му е дал надежда.

„Време е тъжно, но изпълнено с надежда и всички ние ще преминем през това заедно. Мама винаги ми казваше, че „трудните времена не траят“ и последният ни разговор за това, че трудните времена са временни, е моят фар на надежда“, каза той.

„Мамо, благодаря ти, че си силна, грижовна, усърдна, красива, забавна и че спаси изкуството ми. Няма да те разочаровам.“

Джаред Форманек и Кевин Дотсън от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР