Продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница, като периметърът се

...
Продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница, като периметърът се
Коментари Харесай

Изчезналото 17-годишното момиче от Дупница е обявено за национално издирване

Продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница, като периметърът се уголемява, оповестиха от полицията в Кюстендил. От там показаха, че през днешния ден на терен работят над 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.
 
Момичето е в неопределеност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града в четвъртък в 22:00часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от Районно ръководство (РУ) Дупница са подхванали незабавни издирвателни дейности, момичето е оповестено и за общодържавно търсене, споделиха още от полицията.
 
Оттам припомниха, че в районно управление (на МВР) Дупница работи действен щаб, който координира дейностите на екипите и се управлява от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - старши комисар Светослав Григоров.
 
В акцията вземат участие кучета, употребяват се и термокамери. Още от рано сутринта през днешния ден в обществените мрежи още веднъж се провеждат доброволци, които се включиха в обхождането на терените към Дупница.
 
От през вчерашния ден в Дупница се разяснява, че изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева е била подлагана на тормоз от съучениците в класа ѝ. Поради тази причина с нея е работил и психолог и психиатър, родителите ѝ са я водили на консултация и в Кюстендил. Кметът на Дупница сподели през вчерашния ден пред Българска телеграфна агенция, че ще провокира инспекция във връзка с това каква е била средата в образователното заведение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР