Продължава информационната кампания, която цели да ни държи в течение

...
Продължава информационната кампания, която цели да ни държи в течение
Коментари Харесай

БТВ пак ни информираха какво яде Петков: Закусвал кисело мляко по път

Продължава осведомителната акция, която цели да ни държи в течение какво яде Кирил Петков.

Съпругата му Линда Маккензи-Петкова беше първият посетител в „ Моето звездно празненство “ – новото шоу на Силвена Роу.

Зрителите бяха в детайли осведомени за вкусовите желания на Петков – кисело мляко за закуска, което си ядял по път, тъй като бърза, по принцип хапвал и месо, обичал манджички, изключително мусака с патладжани вместо картофи. Самата Петкова обичала да прави фасул и леща. Рецептата за фасул на фурна научила от свекърва си.

Още при започване на диалога Роу разгласи напълно чистосърдечно, че никой не е очаквал, че мъжът на Линда може да стане министър председател някой ден, когато тя била участничка в „ Мастър Шев “. А „ премиершата “ споделя, че няма някакви спомагателни отговорности около кариерата на министър-председателя. Петкова си се занимавала със сладкарницата, която станала много известна около всички неща, които се случват към тях в последните 6 месеца.

Роу подсказа, че сладкарницата е сполучлива поради готварската пристрастеност на Линда, а не поради брачна половинка ѝ, само че самата Петкова не се съгласи и сподели, че клиентите вървят поради премиера и тортите.

„ В Канада, за тях сме някаква „ Ла-Ла-Ленд “ тук. Аз научих български преди 15 години “, описа тя.

Иначе двете с сготвиха напълно веган меню – „ ексцентрична “ шопска салата, ролца от патладжан с веганова рикота и безглутенова торта с „ загадка “ потребна съставна част, която използваха като подсладител. По време на пазара бонус реклама получи и био щанда на „ Кауфланд “, който беше окуражителен, че предлага артикули, каквито и в Дубай няма.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР