Продължава хаосът, който автобусите на фирмата превозвач Хеброс Бус създават

...
Продължава хаосът, който автобусите на фирмата превозвач Хеброс Бус създават
Коментари Харесай

Деца от пловдивско село закъсняват за училище заради своеволия на „Хеброс бус”

Продължава хаосът, който рейсовете на компанията транспортьор „ Хеброс Бус ” основават всекидневно из пловдивските села. Жители на  Община Родопи още веднъж алармираха за нередовна линия, този път проблемът  е в село Цалапица, а по думите им ситуацията става все по-критично.  Шофьорите постоянно закъсняват с повече от 40 минути и попречват естественото напредване на децата към учебно заведение.
Прочетете още
Безсилни, жителите на Цалапица още веднъж се обърнаха към медията ни с въпроса " ДО КОГА "?  Те описват, че всяка заран им се постанова да се свързват с автогарата, с цел да питат дали ще има рейс по маршрут Цалапица-Пловдив, а на 4-ти октомври деца от селото са успяли да отидат чак за втория час на учебно заведение. Всекидневно те се чудят дали ще имат опцията да отидат в точния момент на работа тъй като рейсовете си имат свое разписание и не се преценяват с формалното такова.

" „ ДО КОГА "? До по кое време всички ще поносим и мълчим за нередовните рейсове на „ Хеброс бус ”? До по кое време ще чакаме по спирките без да знаем по кое време ще има рейс? До по кое време учениците няма да са на време на учебно заведение, а хората ще закъсняват за работа. Децата чакат с часове по спирките, идва зима, а всяка заран се постанова да се обаждам на автогарата, с цел да запитвам дали ще има рейс. Вчера на 04 октомври 2023 децата ми отидоха за втория час на учебно заведение. До по кое време? ",каза възмутената жена от село Цалапица.

Възмутената жена е писала няколко пъти имейл на въпросната компания транспортьор, само че не е получила отговор.

Припомняме, че медията ни непрекъснато разгласява разнообразни сигнали, засягащи този проблем, само че прекратяването на контракта сред Община Пловдив и превозвач на Веселин Дошков  е единствено закана и не се реализира. Веселин Дошков продължава да се държи като монополист. Създава нови линии, несъществуващи по документ. Стоварва пасажери на Околовръстното, рискувайки сигурността им. Никой от водачите му не съблюдава график, а той даже не се появява.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР