Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Обвиняемият за катастрофата,

...
Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Обвиняемият за катастрофата,
Коментари Харесай

Кристиан Николов: Оказах първа помощ на Милен Цветков, на сутринта разбрах, че е починал

Продължава делото за гибелта на Милен Цветков. Обвиняемият за злополуката, при която почина журналистът, даде пояснения пред съда.

По думите на Кристиан Николов,

вечерта преди случая в дома му имало посетители, поради рождения ден на приятелката му. Изпил две чаши водка от 50 мл, по-късно и шот, който намерил, до момента в който почиства след събирането. На усет му се сторил чудноват, устата му изтръпнала и се почувствал зле. Направил си чай и приел добавка с медицински коноп за утешение.

Когато на 19 април се качил на автомобила чувствал дискомфорт,

само че не бил зашеметен и неспособен да кара. Малко преди съдбовния конфликт му причерняло и всичко, което му се случило било като в дрямка. Спомня си обаче мощен удар и че се е изплашил за себе си и спътниците си.

След като се уверил, че са добре, по негови думи отишъл да види потърпевшия от блъснатия автомобил.

"Питах го: "Как си, имаш ли потребност от нещо, добре ли си? " Той изглеждаше без външни пострадвания. Беше в потрес и не можеше да си събере мислите ", изясни Николов, представен от

По негови думи по-късно потърпевшият внезапно се влошил, а самият той му е оказал първа помощ. Николов посочи, че по-късно Милен Цветков е бил откаран с кола за спешна помощ, а той съдействал на служителите на реда, дал кръвна проба за опиати, а по-късно бил отведен в районно ръководство.

"На сутринта един служител на реда ми заяви, че името на потърпевшия е Милен Цветков и че индивидът е умрял. В този момент в действителност се почувствах извънредно, почувствах, че светът ми свърши. Разплаках се. До последно имах вяра, че индивидът е оживял ", сподели още обвиненият.

Преди да стартира описа си за съдбовния ден,

Кристиан Николов акцентира, че е прецизен водач, че пие единствено по мотиви, не пуши и не използва опиати, води здравословен метод на живот, тъй като с приятелката му правели опити за бебе.

По-късно изясни, че пиел чай с медицински коноп за утешение, тъй като е стеснителен, а хранителната добавка паста приемал при по-сериозни проблеми. При използването ѝ се чувствал спокоен.

На предходното съвещание Кристиан Николов съобщи, че

ще се възползва от това право на по-късен стадий. Тогава по гледище на отбраната беше разпитан притежателят на компанията, която е внесла и дала за утвърждение в Агенцията по храните чайове, за които Николов твърди, че е пил преди злополуката.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР