Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Кристиан Николов, който

...
Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Кристиан Николов, който
Коментари Харесай

Пих чай за успокоение и се замаях. На сутринта разбрах, че Милен Цветков е починал

Продължава делото за гибелта на Милен Цветков. Кристиан Николов, който за обвинен за злополуката, при която почина журналистът даде пояснения пред съда.

Още първоначално Кристиан Николов изрече съболезнования на околните на починалия публицист. Обясни, че единственото пояснение за откритите опиати в кръвта му е шотът със чудноват усет, който е изпил. Според него евентуално някой си е направил неприятна смешка, която за жалост се оказала с съдбовни последствия.

По думите на Кристиан Николов, вечерта преди случая в дома му имало посетители поради рождения ден на приятелката му. Изпил две чаши водка от 50 мл, по-късно и шот, който намерил, до момента в който почиства след събирането. На усет му се сторил чудноват, устата му изтръпнала и се почувствал зле. Направил си чай и приел добавка с медицински коноп за утешение.

Когато на 19 април се качил на автомобила, чувствал дискомфорт, само че не и зашеметен и неспособен да кара кола. Малко преди съдбовния конфликт му причерняло и всичко, което му се случило било като в дрямка. Спомня си обаче мощен удар и че се е изплашил за себе си и спътниците си, предава Българска национална телевизия.

След като се уверил, че са добре, по негови думи отишъл да види потърпевшия от блъснатия автомобил.

" Питах го: " Как си, имаш ли потребност от нещо, добре ли си? " Той изглеждаше без външни пострадвания. Беше в потрес и не можеше да си събере мислите ", изясни Николов.

По негови думи по-късно потърпевшият внезапно се влошил, а самият той му е оказал първа помощ. Николов посочи, че по-късно потърпевшият е откаран с кола за спешна помощ, а той съдействал на служителите на реда, дал кръвна проба за опиати, а по-късно бил отведен в районно ръководство.

" На сутринта един служител на реда ми заяви, че името на потърпевшия е Милен Цветков и че индивидът е умрял. В този момент в действителност се почувствах извънредно, почувствах, че светът ми свърши. Разплаках се. По последно имах вяра, че индивидът е оживял ", сподели още обвиненият.

Преди да стартира описа си за съдбовния ден, Кристиан Николов акцентира, че по принцип е прецизен водач, че пие единствено по мотиви, не пуши и не използва опиати, води здравословен метод на живот, тъй като прави опити за бебе с приятелката си.

По-късно изясни, че пиел чай с медицински коноп за утешение, тъй като е стеснителен, а хранителната добавка паста приемал при по-сериозни проблеми. При използването ѝ се чувствал спокоен.

На идващото правосъдно съвещание се чака да стартират пледоариите по делото. То е планувано за 4 март.

В момента Николов се намира под домакински арест с електронна гривна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР