Продължава да расте броят на заразените с коронавирус у нас.

...
Продължава да расте броят на заразените с коронавирус у нас.
Коментари Харесай

Коронавирусът взе 5 нови жертви у нас! Мъж на 47 г. без придружаващи заболявания бе покосен

Продължава да пораства броят на инфектираните с ковид у нас. Увеличават се и жертвите през миналото денонощие. 63 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през последното денонощие. За миналите 24 часа са направени 923 PCR теста. Това сочат данните от Националната осведомителна система.

Разпределението по области по сегашен адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 5; Варна - 2; Велико Търново - 2; Габрово - 1; Кюстендил - 9; Пазарджик - 5; Пловдив - 5; Сливен - 1; Смолян - 4; София област - 6; София град - 23. Случаите на новия ковид, доказани в България все още, са общо 5740. От тях 2579 са дейни.

2915 са излекуваните лица, 17 от които са регистрирани през миналото денонощие. 458 са пациентите с потвърден COVID-19, настанени в лечебни заведения за болнична помощ. 28 от тях се намират в интензивни отделения и клиники.

Kоронавирусна зараза е доказана при 448 лица-медицински чиновници. Два нови случая на доктор и здравна сестра са открити през последните 24 часа. 246 са умрелите лица, при които е бил установен новият ковид.

Пет са новите случаи от миналото денонощие. Починали са жена на 83 година със сърдечно и неврологично заболяване, мъж на 63 година с диабет и сърдечно заболяване, мъж на 86 година със сърдечно заболяване и астма, мъж на 47 година, за който липсва информация за съпътстващи болести, и мъж на 65 година със сърдечно и други съпътстващи болести.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР