продължава да ниже една след друга рутинни и съвсем безпроблемни

...
продължава да ниже една след друга рутинни и съвсем безпроблемни
Коментари Харесай

Сити марширува, разпердушини "канарчета", запътили се към изпадане

продължава да ниже една след друга рутинни и напълно безпроблемни победи в британската Висша лига, доближавайки се с всеки минал кръг от ден на ден до втора поредна купа. Този път " жителите " разгромиха Норич с 4:0 и усложниха още повече обстановката в отбора.
Така Пеп Гуардиола и компания събраха 63 точки от 25 мача - 12 пункта повече от преследвача Ливърпул, който обаче е и с два мача по-малко. Норич пък е в зоната на изпадащите със 17 пункта на от 24 срещи на 18-ото място - Нюкасъл е с точка повече на 17-а позиция, само че е с цели два мача по-малко.
Сити нямаше никакви проблеми в днешния ден, а огромният воин бе Рахийм Стърлинг, който се отличи с хеттрик, а също така и изпусна дузпа, макар че въпреки всичко довкара след това топката. Той откри резултата в 31`, а три минути след началото на втората част Фил Фоудън удвои задатъка на отбора.
Още два гола в 70` и в 90` оформиха крайния резултат в мач, в който " жителите " имаха плашещо преимущество при валдението на топката - 73% против 27%. Освен това те имаха цели 22 опита за гол против едвам 8 за " канарчетата ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР