Продължава да има населени места в страната, които не могат

...
Продължава да има населени места в страната, които не могат
Коментари Харесай

Пети ден населени места в Две могили са без ток и вода

Продължава да има обитаеми места в страната, които не могат да се оправят с последствията от изобилния снеговалеж от края на предходната седмица.

Частично е към момента бедственото състояние в Община Две могили, Русенско, където хората в някои села пети ден са без ток.

" Пети ден сме без ток, отопляваме се на ток, изхвърлихме всичко от хладилника и фризера, спим в другари ", показа гражданин пред Българска национална телевизия.

" Намесата на военна техника се наложи, защото повредата е на отдалечено място от основния път. Нямаше по какъв начин да се стигне до мястото. Към днешния ден е възобновен далекопроводът, стълбът е инсталиран, жиците са опънати, тъй че към този момент има ток към помпената станция за подаване на електрическа енергия за водата, за града и за няколко от селата. Очаква се до края на деня да бъдат възобновени и трасетата с откъснати жици в обитаемоте места, в това число Две могили, с цел да може популацията до края на деня да има електрическа енергия в къщата си ", съобщи в " Денят стартира " кметът на Две могили Божидар Борисов.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР