Продължава да е затруднено движението по голяма част от пътищата

...
Продължава да е затруднено движението по голяма част от пътищата
Коментари Харесай

Втори ден тежка зимна обстановка по пътищата в страната

Продължава да е затруднено придвижването по огромна част от пътищата в страната. След като през вчерашния ден през целия ден валя мощен сняг, тази заран температурите паднаха съществено и има заледявания. Пътищата са проходими, само че напредването става постепенно.

Жълт код за рисково време с ниски температури е разгласен за по-голямата част от страната. В Югоизточна България и по Черноморието има предизвестие за мощен вятър.

Над 800 снегорина са работили по пътищата на страната през нощта, заяви bTV.

Ограничения има в северната част на страната. Традиционно, в Североизточна България има съществени снегонавявания, означи пред камерата на bTV инж. Михаил Райков от АПИ. За всички коли е стеснен пътят Дуранкулак - Кардам заради снегонавявания.

През нощта във всички региони на Столична община са направени обработки със смеси против замръзване. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Над 140 снегопочистващи машини са на терен, като са обработвани трасетата на публичния превоз, съществени улици в кварталите, стръмни сектори и мостове и отчасти вътрешно квартални улици.

Обработена е и Южната дъга на Столичен околовръстен път, както и общински пътища от републиканската пътна мрежа в регионите Кремиковци и Панчарево.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР