Продължава да е тежко състоянието на двамата пострадали при ,

...
Продължава да е тежко състоянието на двамата пострадали при ,
Коментари Харесай

Двамата оцелели при фаталната катастрофата в Пловдив все още са в тежко състояние

Продължава да е тежко положението на двамата потърпевши при, заяви Нова. С по-сериозни контузии е 22-годишното момиче, пътувало в автомобила на починалите.

Припомняме, че при съдбовния случай има две жертви - млад мъж на 21 година и момиче на 20 години.Те са пътували с висока скорост в мощен джип, стана ясно в понеделник. Автомобилът се е разцепил на две след жестокия удар на бул. „ Руски “ в Пловдив. Колата е навлязла сред двете ленти и се блъснала поредно в няколко чинара в разграничителната линия на пътното платно.

Сериозно потърпевш е и чиновник на Пожарната, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво. 56-годишният мъж е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология с голям брой контузии, само че без заплаха за живота.

Шофьорът на джипа, който умира на място, има 3-годишен стаж зад кормилото, регистрирани 16 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Той е наследник е на служителка в отдел “Регистрации на „ Пътна полиция “- Пловдив.

По информация на Нова младежите от тежката злополука играли карти до късно. В момента на случая те се прибирали по домовете си. Автомобилът е благосъстоятелност на столична компания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР