Продължава борбата на Георги Колеолев с тежката диагноза мозъчен тумор.

...
Продължава борбата на Георги Колеолев с тежката диагноза мозъчен тумор.
Коментари Харесай

Борбата продължава! Организират благотворителна викторина в помощ на Георги Колеолев в Русе

Продължава битката на Георги Колеолев с тежката диагноза мозъчен израстък. Семейството би трябвало да събере незабавната сума от 14 700 евро, които имат като отговорности към клиника Анадолу Джон Хопкинс. Организирана е благотворителна викторина, която ще се състои през днешния ден в град Русе от 21 часа във “Freestyle café ”.
Прочетете още
Георги Колеолов е на 45 години от град Русе, татко на две слънчеви девойки, който към този момент две години се бори за живота си.

През 2021 година фамилията чува диагнозата мозъчен израстък, която прекатурва живота им. Според лекарите тогава туморът е трябвало да бъде незабавно опериран. Находката се оказала високостепенен рак. Лекарите в България почнали по едно и също време лъче- и химиотерапия, само че това единствено влошило положението на мъжа. Той почнал да приказва, да се движи и да преглъща по-трудно. Лекарите споделили на фамилията, че би трябвало да са подготвени за най-лошото, тъй като различен вид на лекуването нямало.

Съпругата на мъжа, Корнелия Колеолова, потърсила помощ от експерти в Турция. В клиника Анадолу Джон Хопкинс след направени проучвания на генетичната разновидност на тумора фамилията получило радостната новина, че вяра за лекуване има с таргетна терапия с американски медикамент.

С помощта на родственици, другари и познати фамилията е съумяло да събере първичната сума за започване на лечението и малко по-късно първите позитивни резултати били налице.

Вече година в Турция битката продължава, само че фамилията не стопира да губи вяра. През нея за лекуването на Георги са събрани в турската клиника са събрани близо 500 000 лв.. Разбира се, здравословното му положение също се подобрило.

Спешно се набират средства, като всеки, който желае да помогне, може да го направи по сметката на брачната половинка на Георги:

СМЕТКА: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова Пощенска банка /Юробанк България АД/ IBAN: BG84BPBI79214040909702 BIC: BPBIBGSF



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР