Продължава борбата на 21-годишната Таня Гъркова, чиято мечта е да

...
Продължава борбата на 21-годишната Таня Гъркова, чиято мечта е да
Коментари Харесай

21-годишна се нуждае от средства, за да стане от инвалидния стол и да сбъдне мечтата си

Продължава битката на 21-годишната Таня Гъркова, чиято фантазия е да стане от инвалидната количка. Младото момиче се нуждае от средства за ежедневна рехабилитация както в чужбина, по този начин и тук в България, написа Traffic news.

За страдание, заради липса на средства, Таня и фамилията й не са успяли да отидат на термин в полска клиника по рехабилитация, плануван за 24.03.2019 година.

Следващата планувана дата е за 25.05.2019 година. Четири седмичен курс на стоиност 5 200 евро е извънредно значим за 21-годишното момиче, защото след извършеният обзор във Виена от доктор Крепс, той е предложил незабавното започване на локоматна терапия и рехабилитация.

" Много от вас наблюдават протичащото се с Таня, за което ви Благодаря! През април на 19.04.19 имаме термин в център по рехабилитация Ренона-Австрия 5 600 евро, само че надали ще успеем! Аз имам вяра, че положителните хора с огромни сърца съществуват и дружно можем да изпълним фантазията на Таня - самостоятелен живот от инвалидната количка! Моля ви, подайте ѝ другарска ръка, а тя ще ви подари своите триумфи! Моят ангел с пречупени криле, както назовавам аз моето самоуверено момиче, се нуждае от зрънце Надежда, от глътчица Вяра, от една другарска подадена ръка, с цел да продължи да се бори и да реализира фантазията си, към която самоуверено се е устремила. Таня се нуждае от вашата Доброта! Тя е едно особено момиче, което е на този свят, с цел да научи нас хората на съпричастност и на добрина, че нейната болежка и страдалчество ни учат да бъдем по-човечни и положителни! Когато човек стори положително без насила, тогава Бог поглежда към земята, усмихва се и споделя: Дори единствено поради този момент си струваше да сътворя света.`` - обръща се с молба за помощ нейната майка Стоянка Гръкова.

Припомняме, че младото момиче страда от детска церебрална парализа, а фамилията й повече от две години се бори по всички вероятни способи.

Младо момиче мечтае да стане от инвалидния стол! Само 1500 лв. не й достигатМоето борещо се момиче оползотворява всеки дарен лев в това да усъвършенства положението си - споделя майка й

Нека накараме Таня да повярва във всички тези думи и нейната задача бъде сполучлива!

Всеки от вас може да поддържа Таня като изпрати дарителски смс DMS TANIA 17 777

Дарителска сметка в ПроКредит Банк IBAN: BG77PRCB92301036576316

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова

[email protected]

https://www.facebook.com/ShansZaTaniaда стигне до повече хора!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР